tirsdag 28. juli 2009

Hjemme fra ferie og tilbake på jobb..

Da er vi vel hjemme igjen fra ferie og jeg har allerede vært en dag på jobb.
De første ukene av ferien hadde vi fint vær og sol. Da bare slappet vi av og koste oss hjemme. De to neste ukene prøvde vi camping-livet for alvor*lol*
Det gikk over all forventning og alle koste seg, ikke verst til å være første gang i telt! Kan ikke akkuratt si vi var bortskjemt med været. Regnet omtrent fra vi reiste til vi var hjemme igjen.
Først var vi noen dager i Mandal, hjemmom en tur å vasket klær før vi reiste til Eidfjord i Hardanger. Deretter satte vi kursen mot Romsdalen og til Åndalsnes. Vi fulgte svigers som skulle på lakse-fiske.
Har sett mange fjorder, fjell og fosser de siste ukene. Men uansett hvor mange fossefall og fjell jeg har sett meg mettet på må jeg jo samtidig innrømme at vi har en ganske så flott natur rundt oss i dette landet!
Selv om vi ikke var så heldige med været denne turen kommer vi definitivt til å reise på telt-tur igjen! Gikk mye bedre enn hva jeg hadde trodd på forhånd.
Siste natten overnattet vi på hotell på hjemreisen, da orket vi ikke å sette opp ett vått telt bare for en natt. Ungene digget å hoppe i hotellsengen blant alle de store putene. Luksus det etter mange dager i telt*lol*

8 kommentarer:

Vibeke sa...

Høres ut som en super ferie!!:) Flotte bilder - dette blir det mye herlig scrapping ut av:)

Lene s sa...

Flotte bilder! Ser ut så dåke har kost dåke, å du får jo ei så ikkje e så intressert i telt ferie til å bli ein smule intressert:)
Komma å scrappa snart no;)

Nina B. sa...

så bra at dere har kost dere, fortalte det til mannen her, og han svarte bare "ja ser du, det går an!?". Han har veldig lyst til å reise på telt-tur...men kanskje vente til Hannah er bittelitt større ;) Herlige bilder, gleder meg til å se scrapperesultatet av dem. Får gå til innkjøp av litt camping-stæsj nå :p

Nina sa...

Herlige bilder fra ferien. Telttur er koselig. Å hoppe i senga er alltid gøy;)

Lula sa...

Så herlige bilder! Flott å høre om en vellykket ferie;))

Monika sa...

Høres ut som at dere har hatt en flott tur!! Kult med telttur da, knallsporty!!
Herlige bilder!!

Anne Bente sa...

lyder som en dejlig ferie,og for nogle skønne billeder.

Mokka sa...

Det så ut som en herlig ferie, dårlig vær til tross. :)

Har noe til deg i bloggen min. :)