torsdag 16. april 2009

Award

Har fått denne flotte awarden fra Lene og Marit. Tusen takk begge to, setter stor pris på den!

Skal sende den videre til 10 personer som inspirerer meg. Vanskelig å bare plukke noen, for det er så utrolig mange flotte scrappere rundt om kring. Men hav valgt ut disse denne gang.Nina: Du lager alltid flotte og fargefulle LOer som fremhever bildene veldig godt. Alltid kjekt å ta turen innom bloggen din.

Xtina: Vintage-dronningen er deg det:) Du lager de flotteste kreasjoner av alt mulig, alltid mye lekkert å finne hos deg!

Pia Iris: Du lager mange flotte LOer med mange lekre detaljer. Du scrapper i mange ulike stiler noe som gjør det gøy å komme innom bloggen din.

Vibeke: Er en kjempe-dyktig scrapper som tryller frem den ene LOen flottere enn den andre. Alltid noen nye lekre detaljer som setter prikken over i`en.

Lene: Sender awarden tilbake til deg. Du kan kunsten med å pynte og alt står så godt i stil på sidene dine. Liker at du alltid får med så mye tekst!

Anne Bente: Du lager mange flotte LOer med flotte detaljer. Så er du like kreativ om det er en LO, kort eller ATC du lager.

Vibeke: Liker veldig godt scrappestilen din, du får bildene så godt frem når du lager en LO.

Hilde: Syns stilen din er herlig, alltid flotte sider fra deg. Så er du veldig flink å få frem bildene når du scrapper.

Linda: Du har utviklet deg enormt fra du startet med scrapping. Du har fått en herlig stil og jeg liker kjempegodt sidene du lager, alltid mange flotte detaljer. Du lager også mange flotte kort!

Ruffa: Du har helt klart din egen stil, og jeg digger den! Sidene dine er alltid så livlige og fargerike. Ikke minst er du flink å få med mange bilder på sidene dine.


5 kommentarer:

Vibeke sa...

Tusen tusen takk for awarden - og for de hyggelige ordene. Jeg setter utrolig stor pris på den:)

Lene s sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Lene s sa...

Tusen takk for awarden tilbake! Den loen va knallstilig. tøffe bilde så passa veldig godt til overskrifta. eg e spreng klar til Stavangertur i måro. Å tru da eller ei litt scrappeshopping..hihi..

Hilde sa...

Tusen takk for awarden! Det var virkelig hyggelig!

Nina B. sa...

tusen tusen takk Anne Merethe! Kjempekoselig med slik tilbakemelding :)