mandag 31. august 2009

~Koffor bite ikkje fisken?~

Har laget en LO til ScrappeMania sin utfordring, "ett lite ord". Denne gangen var det ordet hvorfor/why. For at det skulle passe på min LO skrev jeg det om på dialket. Håper det er greit.

Er bilder fra i sommer da vi var med svigers på ferie, og det skulle fiskes masse fisk. Noe det ikke ble. Men det stod iallefall ikke på innsatsen! Daniel syns det er kjempestas å få være med å fiske, spesielt etter han fikk egen stang:)

torsdag 27. august 2009

Hipp hurra for scrappehuset!!

Scrappehuset fyller i disse dager 1 år. De har mange gøyale utfordringer og spennende artikler. Har du enda ikke vært innom bør du absolutt gjøre det! De deler ut flotte RAK gaver til 5 heldige vinnere som er med å feirer:)
Sjekk ut den nye retro-flotte logoen/banneret de har fått!




mandag 24. august 2009

STM # 16 og 17

Har endelig fått scrappet litt igjen, å det var gøy!!
Rakk å få gjort begge til STM.
Den første var sangen "God morgen Norge" av Knutsen og Ludvigsen hvor jeg valgte ordet elska. Den sangen er bare så herlig å full av ten-sing minner:)
Mari som gjør seg til foran kamera med hatt og solbriller på;)





















Sang #17 er sangen "Idyll" med postgirobygget. Skikkelig gla låt som oser av sommer:)
Er første gangen vi var på stranda i sommer, og Mari storkoste seg i sjøen. Ingen tvil om at hun liker seg i det våte element!

søndag 23. august 2009

Bursdagsfeiring

Lenge siden det har vært oppdateringer her nå. Lite tid til scrapping om dagen, når ungene har lagt seg for kvelden er jeg skutt etter å ha vært på jobb. Merker jeg har hatt lenge ferie, men regner med overskuddet kommer mer etterhvert!
I går var det bursdagsfeiring i heimen. Daniel blei 4 år tidligere i sommer, og Mari ble 2 år i går. Så da ble det felles barneselskap i går, med stor suksee. Begge ungene sovnet momentant når de la seg i går kveld, var nok utslitt etter en flott dag:)
Prøvde meg også på kakelaging. Daniel ønsket seg Lynet McQueen kake, og Mari fikk Hello Kitty kake. Var nå noe styr å lage, så skjønner nå hvorfor det er dyrt å kjøpe ferdige slike kaker*lol*


tirsdag 11. august 2009

Vannvittig flott RAK du ikke må gå glipp av!!!

Ingvild Bolme feirer over 200 000 besøkende i bloggen sin. Hun har satt sammen den utroligeste RAKen med mye lekkert. Jeg sier bare wow!


















Har du enda ikke besøkt bloggen hennes anbefaler jeg det på det sterkeste. Mange lekre kreasjoner å finne der.

mandag 10. august 2009

Jeg vant:)

Loen min ble valgt ut som HegeAL sin dille denne runden, kjempegøy!

"Jeg falt for denne flotte LO'en til Anne Merethe. De søte bildene og den søte pynten, og bruken av glimmermist/sjablong ga denne et lekent og levende uttrykk. Najs!"

Tusen takk HegeAL for flotte ord, og at du plukket ut min. Kjempegøy å få slik tilbakemelding med første LOen etter en lang pause:)

torsdag 6. august 2009

Skissedilla og STM

Da har jeg endelig fått scrappet noen LOer. Er en evigheter siden sist jo, så slet skikkelig med å komme i gang.
Den første har jeg laget til skissedilla #19. Er bilder av Mari som koser med dukka si, noe hun er svært opptatt av for tiden;)























Den andre har jeg scrappet til STM sin sang #15. Sangen denne gangen var "stilleste gutt på sovesal". Flott sang av Lillebjørn Nilsen med en fin tekst. Denne gangen var det ordet husker jeg fikk brukt.
Er bilder fra da Daniel fikk fjernet mandlene på sykehuset i vinter.

Award fra Mokka

Fikk disse kjempeflotte awardene fra Mokka! Tusen takk, setter stor pris på det!! Om dere ikke har vært innom bloggen hennes så bør dere det, lager kjempemye fint!
























Velger å gi awardene videre til:
*Lene- syns du har utviklet deg masse den siste tiden liker stilen din, så er du kjempeflink å ha med masse tekst:)
*Lula- digger stilen din, du lager de råeste LOene i lekne farger. Herlig!
*Anne Bente- er en kjempeflink scrapper som behersker de fleste stiler og lager lekre kort!